Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Wendy de Koning-Bogers van PvdA Woensdrecht.
Wendy de Koning-Bogers van PvdA Woensdrecht. (Archieffoto De Zuidwestkrant © Silvy Schrauwen)

Één PvdA Brabantse Wal

REGIO - Een belangrijke mijlpaal. De PvdA-afdelingen Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht zijn na goedkeuring van haar leden gefuseerd en gaan gezamenlijk verder onder de naam PvdA Brabantse Wal.


Deze stap was een logisch vervolg op de reeds bestaande intensieve samenwerking. Door de fusie kunnen bestuurlijke activiteiten slimmer georganiseerd worden en kunnen de fracties beter gesteund en waar nodig ontzorgd worden. Lokaal verandert er niets. De PvdA-fracties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht werken onverminderd aan het borgen van sociaal democratische waarden en een stukje mooier maken van de drie respectievelijke gemeenten.
Voor meer informatie over lokale fractievergaderingen kunnen belangstellenden een afspraak maken met Joey van Aken (gemeente Bergen op Zoom, j.g.p.van.aken@gmail.com), Nadir Baali (gemeente Steenbergen, nadirbaali@hotmail.com) of Wendy De Koning-Bogers (Gemeente Woensdrecht, woensdrecht@pvda.nl). Bestuursleden komen uit alle drie gemeenten.

Meer berichten