The Blue Nights met rechts zangeres Jessy van Hooydonck.
The Blue Nights met rechts zangeres Jessy van Hooydonck. Foto: Bep Tielemans

Slotoptreden bij The Blue Nights uitgesteld

Algemeen

LEPELSTRAAT - REGIO - Muzikaal en sociaal zijn woorden die bij Jessy van Hooydonck horen. Zij gaat stoppen als zangeres bij band The Blue Nights. 

Als fulltime sociaal werker bij WijZijn Traverse groep richt zich Jessy zich met haar werk niet alleen op de bewoners van Halsteren en Lepelstraat maar sinds kort is haar werkgebied ook uitgebreid naar Steenbergen en Roosendaal.

Daar zet Jessy samen met de teamleden aldaar het jongerenwerk weer op de kaart en denkt mee met de nieuw opgerichte sociale teams. Niet alleen is zij in haar werk sociaal betrokken, bewoners van Lepelstraat weten haar te vinden als zij dorpspolitiek gerelateerde vragen hebben. Wie Jessy niet kent vanuit haar werk of politieke betrokkenheid kent haar wellicht van het mede organiseren van de Oldtimerdag op de eerste zondag van augustus in Lepelstraat. Ook op de plaatselijke Pinksterbraderie is Jessy van Hooydonck geen onbekende. Wie op tweede pinksterdag de tent op het kerkplein bezoekt heeft daar vast al eens The Blue Nights horen spelen. Een coverband met een breed repertoire, opgericht door onder andere de vader van Jessy. De band bestond vorig jaar 40 jaar. Naast Jessy en haar vader heeft tot vorig jaar ook haar zus deel uit gemaakt van The Blue Nights.

Zowel Jessy als haar vader hebben besloten te stoppen bij The Blue Nights. Hoewel men met Joline al sinds een klein jaar een nieuwe zangeres heeft gevonden is de band nog op zoek naar een tweede frontman of -vrouw om de band te versterken. Wie interesse heeft kan contact opnemen via de facebook pagina van de band of via telefoon: 06-20353725. Op 1 juni zou het laatste optreden zijn van The Blue Nights met de vertrekkende bandleden. Vanwege coronamaatregelen gaat dit slotoptreden helaas niet door.

Afbeelding