Afbeelding

Noedels met kokos en kip

Algemeen

Benodigdheden

300 gram noedels, 4 kipfilets in stukjes, 400 ml kokosmelk, 2 theelepels kerrie poeder, olijfolie, zout en peper, 3 paprika's, 400 gram sperziebonen, 2 uien en
2 teentjes knoflook.

Bereiding

Bereid de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook de
sperziebonen ongeveer 8 minuten. Snijd de uien, paprika's en knoflook in
stukjes. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak de kipfiletstukjes rondom bruin met een snufje zout en peper. Voeg dan het kerriepoeder, de paprika, ui en knoflook toe en bak dit circa 8 minuten. Doe de kokosmelk en de
sperziebonen erbij en laat het geheel 5 tot 10 minuten zachtjes koken. Zet het vuur uit en meng de noedels door de saus.