Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Putse jeugd in schooloptocht vorig jaar.
Putse jeugd in schooloptocht vorig jaar.

Nieuw bal voor jeugd in Put en Buntland

PUTTE - In Put en Buntland is een nieuw initiatief geboren voor de jeugd van 10 tot 16 jaar oud. Voor deze groep jongeren wordt vrijdag 21 februari een speciaal bal georganiseerd, omdat er voor deze leeftijdscategorie weinig te doen is.

S.C. De Grensneus en M.F.C. de Biezen hebben samen het initiatief genomen om dit carnavalsbal te organiseren. Ook lokale Dj Kroescontrole heeft haar medewerking toegezegd, dus ambiance gegarandeerd. Het bal krijgt als titel mee, Put en Buntland in de mix, op 100% NIX. Het bal is geheel alcoholvrij, maar dat hoeft de gezelligheid natuurlijk niet in de weg te staan.

Het bal zal beginnen om half 8 en zal duren tot middernacht, 00.00 uur dus. Het bal vindt plaats in de grote zaal, die deze avond geheel alcohol vrij zal zijn, de eventueel begeleidende ouders kunnen terecht in het cafégedeelte, waar wel de standaard drankjes geschonken zullen worden. De consumptie prijs voor de jeugd die komt feesten is aangepast, je krijgt maar liefst 3 bonnen voor 5 euro.

Het is een carnavalsbal, maar ook de moderne populaire muziek zal regelmatig de revue passeren. Het bal is natuurlijk niet alleen voor de jeugd van Put en Buntland, ook de feestvierders uit de naastgelegen kernen zijn van harte welkom.

Dus onder het mom, niet geschoten is altijd mis, 21-02-2020 , Put en Buntland in de mix, op 100% NIX. Aanvang 19.30 uur.

Meer berichten