HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Door de zware storm die zondag over ons land raasde moest een aantal oude bomen het ontgelden. In Lepelstraat werd onder andere een grote treurwilg naast het kerkhof met hulp van de brandweer van de weg verwijderd; in Halsteren ging een oude boom aan de Kastanjelaan/Zoutendamseweg  tegen de vlakte.
HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Door de zware storm die zondag over ons land raasde moest een aantal oude bomen het ontgelden. In Lepelstraat werd onder andere een grote treurwilg naast het kerkhof met hulp van de brandweer van de weg verwijderd; in Halsteren ging een oude boom aan de Kastanjelaan/Zoutendamseweg tegen de vlakte. Foto: Betsy de Kock

Oude bomen leggen het loodje door hevige storm

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Door de zware storm die zondag over ons land raasde moest een aantal oude bomen het ontgelden.

In Lepelstraat werd onder andere een grote treurwilg naast het kerkhof met hulp van de brandweer van de weg verwijderd; in Halsteren ging een oude boom aan de Kastanjelaan/Zoutendamseweg tegen de vlakte.

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Door de zware storm die zondag over ons land raasde moest een aantal oude bomen het ontgelden. In Lepelstraat werd onder andere een grote treurwilg naast het kerkhof met hulp van de brandweer van de weg verwijderd; in Halsteren ging een oude boom aan de Kastanjelaan/Zoutendamseweg tegen de vlakte.