Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Ladies Night in Halsteren
Ladies Night in Halsteren

Ladies Night krijgt vervolg

HALSTEREN - Organiserende muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid kan terugkijken of een bijzonder geslaagde eerste Ladies Night zaterdagavond in ontmoetingscentrum De Wittenhorst.

De avond was met 193 kaarten helemaal uitverkocht en werd mede dankzij de deelname van enthousiaste standhouders een gigantisch succes. Carla van der Westen vanuit de organisatie: "Dankzij de standhouders kregen de bezoekers hapjes en een drankje aangeboden. De formule van de Ladies Night is in eerste instantie geslaagd maar uit een enquête moet blijken wat er nog beter kan. Aan de avond is een maandenlange voorbereiding en veel overleg voorafgegaan. Nadat de diverse standhouders hun deelname hadden toegezegd, kwam er schot in de organisatie."

Zeker is al wel dat de Ladies Night een vervolg krijgt maar wanneer precies is nog niet duidelijk. "Als muziekvereniging verzorgen we in april ons jaarconcert en in september van oudsher de Braderie Halsteren. We gaan bekijken wanneer volgend jaar de Ladies Night zal plaatsvinden", aldus Carla van der Westen. Voor muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid heeft de avond dik duizend euro opgebracht voor aanschaf van instrumenten.

Meer berichten