Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
De band Ohgam
De band Ohgam

Keltische muziek Kloosterhof

HOOGERHEIDE - Bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide is zaterdag 18 januari de band Ogham te gast met het optreden 'Celtic Songs and Tunes'.

Deze zeer enthousiaste groep heeft al vaker in Hoogerheide gespeeld. De organisatie van Podium Kloosterhof doet er veel mensen een plezier mee om de muzikanten opnieuw te laten optreden. Keltische muziek is immers populairder dan ooit.

'Ogham diept tijdens dit concert het inzicht in haar relatie met Schotland verder uit. Geen extravagante would-be Schotse of Ierse uitdossingen met pruiken en kilts. Ze laten de muziek spreken.' Stuwende folksongs, breekbare ballads, sfeer, gezelligheid, prachtige muziek en een goeie pint erbij. Zo'n avond wordt het gegarandeerd! Celtic folk, met een eigen sound, met eigen composities maar ook met bekende klassiekers.

De bandleden zingen, fluiten, spelen op viool, harp, gitaar, mandoline, banjo, ukelele, bas, keyboard, drums, djembé, bohdrán en lepels. 'Door een luchtige, humoristische presentatie ontstaat er een fijne sfeer en komt de band heel toegankelijk over.'

Uiteindelijk gaat de hele zaal plat en raakt iedereen in de ban van Ogham. Gegarandeerd een geweldig, aanstekelijk concert. Kom genieten! Haste ye to Ogham!
Het optreden begint om 20.15 uur. Entree kost €18,00 inclusief een pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.podiumkloosterhof.nl

Meer berichten