Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Harmonie Aurora en popkoor Dazzl tijdens een van de laatste repetities voor het uniek kerstconcert in de Sint-Jozefkerk.
Harmonie Aurora en popkoor Dazzl tijdens een van de laatste repetities voor het uniek kerstconcert in de Sint-Jozefkerk.

Uniek kerstconcert in Woensdrecht

WOENSDRECHT - Voor het eerst en voor het laatst is er op dinsdag 24 december van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur een sfeervol kerstconcert te beluisteren in de Sint-Jozefkerk aan de Dorpsstraat in Woensdrecht.

Harmonie Aurora en popkoor Dazzl zijn zich aan het voorbereiden op een onvergetelijk mooi kerstconcert. Zij zullen traditionele kerstliedjes en ook populaire nummers ten gehore brengen. Deze warme klanken worden afgewisseld met een kerstvertelling en mooie gedichten om helemaal in de kerststemming te komen.

Het belooft een sfeervolle avond te worden in aanloop naar Kerstmis. Voor iedereen is dit de gelegenheid om voor de laatste keer samen te komen in de Sint-Jozefkerk en afscheid te nemen van dit mooie gebouw. Als het concert voorbij is, sluiten de deuren van de kerk definitief.

Na afloop van dit indrukwekkende kerstconcert is er een gezellige bijeenkomst bij de levende kerststal midden in het dorp. Daar wordt iedereen getrakteerd op een warm drankje en bijpassend hapje. Hier zullen de Weelzangers mooie kerstliedjes zingen. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met Buurtvereniging De Straat en het Dorpsplatform Woensdrecht. De initiatiefnemers zijn Marianne van der Pol en Marinell Bruys. Allebei zijn ze rond de veertig jaar lectrice geweest in de kerk van Woensdrecht en dus erg betrokken bij deze kerk. Marinell was daarnaast de laatste jaren ook actief als koster. Er wordt geen entree, maar wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten van het kerstconcert.

Meer berichten