Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Ossendrecht pakt uit met feestdagensfeerbeurs

OSSENDRECHT - Al verschillende jaren zat het weer flink tegen en moest de kerstmarkt aan de kerk in Ossendrecht geannuleerd worden of kwamen er nauwelijks bezoekers. De organisatoren van de markt waren het angstvallig kijken naar de weerberichten beu en kozen het zekere voor het onzekere. Ze hebben gekozen voor een markt die voor 95 procent binnen wordt gehouden.

Wellicht iets minder gezellig wat uitstraling en sfeer betreft, maar wel de garantie dat het door kan gaan. Zondag 8 december is het zover, de allereerste kerstmarkt in en rond de Drieschaar in Ossendrecht is een feit. Van 11.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom op de gezellige feestdagensfeerbeurs in Ossendrecht.

De Drieschaar wordt omgetoverd in een grote sfeerbeurs met veel kramen en diverse activiteiten. Zo staan er buiten bij de ingang diverse foodwagens met allerlei lekkernijen die passen bij de tijd van het jaar.

De sporthal, die wordt voorzien van een tapijt, komt helemaal vol te staan met marktkramen waar een grote diversiteit aan artikelen wordt verkocht. De kleine zaal wordt ingericht als een kleine hobby-rommelmarktbeurs en de grote zaal wordt ingericht door Ossendrechtse ondernemers en verenigingen. Kortom een aanbod wat heel divers is en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken.

Optredens

Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma, zoals presentaties, workshops en diverse optredens. Modeshow, muziek, dans en entertainment, alles komt voorbij. Dansdemo's van TDC, muzikale optredens van onder andere Jukebox-vibes en het jeugdorkest van de muziekverenigingen uit de gemeente Woensdrecht. Tevens zijn er voor de kids diverse attracties, en kunnen ze ook op de foto met de Kerstman. Ook is er een grote kerstmarkt met tal van activiteiten en een groot aanbod van X-mass presents.
Buurtschap het Dorp, Ondernemersvereniging Ossendrecht en Euromarkt Sint Christoffel waren het slechte weer zat en kozen voor deze opzet. 'Hopelijk slaat het aan en kunnen we veel bezoekers verwachten. Ossendrecht staat voor gezelligheid en evenementen die je niet zo snel zou verwachten in een klein dorp. Hopelijk kunnen we het tegendeel bewijzen en wordt het een evenement dat we jaren kunnen voortzetten. U bent van harte welkom!'

Meer berichten