Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Activiteiten in de bieb

REGIO - Niemand minder dan Sinterklaas las woensdag voor in de bibliotheek in Halsteren. Dit was één van de vele activiteiten die plaatsvinden in de Bibliotheken van Het Markiezaat. Ook de komende tijd is er van alles te doen in de Bibliotheken in de regio.

Tijdens het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide (Huijbergseweg 3a) wordt er op maandag 2 december voorgelezen. In Bergen op Zoom wordt er op donderdag 5 december tijdens het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom (Kortemeestraat 17) voorgelezen uit een sinterklaasboek. in beide gevallen is het van 9.30 tot 10.30 uur.

Op donderdag 12 december is er in de bibliotheek in Hoogerheide een cursus waarin je leert beter om te gaan met je geldzaken. De cursus is bedoeld voor iedereen die zelf de administratie wil doen, brieven soms moeilijk vindt om te lezen en wil leren internetbankieren. Het zijn 10 bijeenkomsten op donderdag van 9.30 tot 11.00 uur. De eerste keer is op donderdag 12 december. Er is aandacht voor het op orde brengen en houden van de administratie, internetbankieren, onverwachte uitgaven, verzekeringen en geld en kinderen. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Aanmelden voor de gratis cursus kan door te bellen naar Esther Hartog, 06 - 23 22 51 90 of stuur een mail naar cursus@markiezaatsbibliotheken.nl o.v.v. cursus Voor 't zelfde geld, naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

Meer berichten