Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Onder toeziend oog van enkele horecacollega's "serveert" Ruud de Weert de brochure.
Onder toeziend oog van enkele horecacollega's "serveert" Ruud de Weert de brochure.

Horeca presenteert brochure

HOOGERHEIDE - Winkels en horeca versterken elkaar. Die boodschap draagt Winkelhart Hoogerheide uit met haar nieuwe brochure, waarin de horecaondernemers van Hoogerheide en Woensdrecht zichzelf trots presenteren. Het horecahart van Hoogerheide klopt harder dan ooit!

Uitgerekend op de Dag van de Ondernemer, 15 november, reikte horecaondernemer Ruud de Weert namens Winkelhart Hoogerheide de eerste brochures uit aan burgemeester Steven Adriaansen en wethouder Henk Kielman.

Diversiteit
Die spreken van een mooie stap in de "productontwikkeling" binnen het dorpshart: "Deze brochure gaat over niets anders dan ondernemerschap. Dat speelt een grote rol in wat onlangs werd aangetoond: dat kleine gemeentes steeds aantrekkelijker worden op gebied van winkelen en horeca. Hoogerheide bewijst hiermee nog maar eens de 'place to be' te zijn."
Het idee achter de brochure is om inwoners, dagjesmensen en toeristen inzicht te bieden in de grote diversiteit aan horeca in Hoogerheide en Woensdrecht. "Iedere ondernemer heeft zijn eigen concept, die diversiteit maakt het hier mooi en het grote winkelaanbod en de gratis parkeergelegenheid in Hoogerheide zijn de kers op de taart", stelt Ruud de Weert, "we zien hier steeds meer mensen vanuit België en zelfs uit Bergen op Zoom naartoe komen. Dat kan alleen maar betekenen dat wij als dorp goed bezig zijn."

Lokaal
De brochure is vanaf nu te verkrijgen bij de horecaondernemers, maar ook in openbare gebouwen als het gemeentehuis, in medische centra en bij supermarkten. Ook bij toeristische trekpleisters wordt de brochure verspreid. De Weert benadrukt dat de brochure ook digitaal in te zien is. "Bovendien", zegt hij, "is deze brochure ook lokaal gedrukt en op deze manier versterken we elkaar!"

Meer berichten