Vlnr: Eline Kuijlen, Marloes Rutten en Katja Kleij van Mantelzorg Bergen op Zoom.
Vlnr: Eline Kuijlen, Marloes Rutten en Katja Kleij van Mantelzorg Bergen op Zoom. Foto: Bep Tielemans

Waardering voor mantelzorg

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Mantelzorgers doen onmisbaar werk. Daarom bedankte de gemeente Bergen op Zoom mantelzorgers dit najaar voor al hun zorg en inzet met een feestelijke dag op 9 november bij Den Enghel in Bergen op Zoom. Honderdzestig mantelzorgers kwamen 's middags bijeen om gezellig samen van een diner dansant te genieten. Jonge mantelzorgers uit de drie Brabantse Wal gemeenten hebben samen genoten van een sportinstuif, afsluitend met het eten van een heerlijke pizza. Na afloop van beide activiteiten gingen de deelnemers naar huis met de Mantelwaardering 2019.
 

Mantelwaardering

Heeft u de feestelijke dag gemist maar bent u wel mantelzorger? Dan kunt u de mantelzorgwaardering komen ophalen op donderdag 21 november van 9:00 tot 13:00 uur in De Wittenhorst (Lindenlaantje 1, Halsteren) en bij Wijzijn Bergen op Zoom (Jacob Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom) op de volgende data: Donderdag 14 november: van 9:00-12:00 uur en van 13:00-17:00 uur. Vrijdag 15 november: 12:00-15:00 uur. Maandag 18 november: van 13:00-20:00 uur. Dinsdag 19 november: van 9:00-12:00 uur. Woensdag 20 november: van 9:00-12:00 uur.

Mantelzorger

Elke mantelzorger in Bergen op Zoom komt in aanmerking voor de waardering en ondersteuning. U bent mantelzorger, als u lange tijd onbetaald zorgt voor iemand wonende in de gemeente Bergen op Zoom. Vaak is dit een partner, kind, familielid of bekende. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Mantelzorg Bergen op Zoom, telefonisch bereikbaar op: 0164-299491 of per e-mail info@mantelzorgboz.nl

Afbeelding
Afbeelding
De wethouder reikte de mantelwaardering uit.
Wethouder Harijgens opende het diner dansant
Afbeelding
Katja Kleij verwelkomt de mantelzorgers.
Sportochtend jonge mantelzorgers
The Crab Town Three zorgde voor de muzikale omlijsting.
Sportochtend jonge mantelzorgers, kinderen bij pizzabus