Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Win ontbijt met Sinterklaas

HALSTEREN - Zou jij de dag weleens willen beginnen met pepernoten, chocoladeletters en speculaasjes? Grijp je kans om samen met Sinterklaas en zijn pieten te ontbijten.

Over enkele weken zal Sinterklaas weer aankomen in Nederland. De Stichting Bergse Pepernoten Brigade (StBPB) heeft een brief uit Spanje ontvangen. "In de brief stond of wij een ontbijt voor Sinterklaas en zijn Pieten willen organiseren in Halsteren", aldus StBPB, die daar wel oren naar heeft. Dit zal zijn op zondag 17 november, de dag nadat Sinterklaas in Nederland is aangekomen.
Er is plek voor vijftien kinderen, daarom heeft StBPB een actie bedacht. Vanaf zaterdag 26 oktober zijn er kleurplaten beschikbaar. Deze kunnen worden opgehaald bij Bakker Bogers of bij Monique Groenten & Fruit in de Dorpsstraat te Halsteren. Je kunt hem ook downloaden via de website van de Stichting Bergse Pepernoten Brigade.

De kleurplaten dienen uiterlijk maandag 11 november om 18:00 uur te worden ingeleverd bij de Rode Schouw 7, 4661 VD te Halsteren. Aan de wedstrijd mogen alle kinderen uit de regio West Brabant deelnemen die tussen de 4 en 8 jaar oud zijn. "Dus wil jij een keer ontbijten bij Sinterklaas en zijn Pieten? Grijp dan nu je kans! Kleur de kleurplaat in op zijn mooist en vraag aan een van je ouders of verzorgers, of ze hem kunnen afgeven of versturen naar eerder genoemd adres." Dit ontbijt wordt onder andere mogelijk gemaakt door Restaurant 1633, Bakker Bogers, Monique Groenten & Fruit en Lidl Halsteren. Wilt u meer informatie over het ontbijt, de kleurplaat downloaden of over de werkzaamheden van de Stichting Bergse Pepernoten Brigade? Kijk dan op www.pepernoten.com of bel via telefoonnummer 06-55581324.

Meer berichten