Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Wim Stassen voelde zich via de Dorpsraad verbonden met de Halsterse gemeenschap.
Wim Stassen voelde zich via de Dorpsraad verbonden met de Halsterse gemeenschap.

Wim Stassen verlaat Dorpsraad

HALSTEREN - Nam hij in de vorige ledenvergadering als vice-voorzitter nog de honneurs waar voor voorzitter Piet Soffers, binnenkort neemt Wim Stassen afscheid van de Dorpsraad Halsteren. Dan heeft Stassen er negen 'prachtige jaren opzitten' waarbij hij zich 'verbonden voelde met de Halsterse gemeenschap'.

Stassen verwacht half december te verhuizen naar Pijnacker waar zijn dochter woont. "Omstandigheden dwingen ons te verkassen en in de buurt van de kinderen gaan wonen, ook al vinden we het spijtig dat we Halsteren vaarwel moeten zeggen. Tien jaar geleden zijn we hier komen wonen en al vrij snel ben ik in de dorpsraad terecht gekomen. Vooral het actief zijn als team en de functie van klankbordgroep spraken me aan." Wim Stassen kan eenieder van harte aanbevelen deel uit te maken van de dorpsraad, ook al is de doelstelling ervan de laatste jaren wel veranderd. "Dorpsraad Halsteren behartigde aanvankelijk vooral het welzijn in het dorp. Nu is de dorpsraad betrokken bij veel meer zaken en met diverse andere partijen. Dit op een plezierige manier", aldus Wim Stassen.

Dorpsraad Halsteren vergadert in principe iedere eerste donderdag van de maand in ontmoetingscentrum de Wittenhorst, Lindenlaantje 1a. Vanaf 20.00 uur is er, naast uiteraard de leden van de Dorpsraad, ook een vertegenwoordiger van WijZijn uitgenodigd. Bovendien sluiten vertegenwoordigers van de gemeentelijke politieke partijen aan.
Bewoners van Halsteren kunnen punten ter bespreking inbrengen. In dat geval kan van te voren via het contactformulier op de website het onderwerp aangebracht worden. Vervolgens zal de Dorpsraad berichten of het ingebrachte punt op de agenda is geplaatst. De eerstvolgende vergadering is donderdag 7 november. www.dorpsraadhalsteren.nl

Meer berichten