Raf Melsen (ODIO) brengt redding met het hoofd

ODIO handhaaft zich

Algemeen

OSSENDRECHT – ODIO blijft vriend en vijand in de vierde Klasse B verbazen. Voor de vierde achtervolgende maal boekte het een zege en mag het zich terecht koploper weten.

Ook in Noordhoek kwam de formatie van coach Peter van Oirschot niet in gevaar. Voor rust maakte de wind die dwars over het veld waaide goed voetbal lastig. ODIO kreeg enkele kansjes doch scoorde niet. Noordhoek was niet bij machte om er iets tegenover te stellen. In de tweede helft was het Damian Elenbaas die de score opende. De ruimtes werden vervolgens ruimer en ODIO sterker. Aanvoerder Raf Melsen en topscorer Marijn Corré gaven de krachtsverhoudingen in cijfers beter aan. Noordhoek kwam tot slechts een kans echter Michel Michielsen redde bekwaam, 0-3.

METO liep in Wernhout tegen haar eerste nederlaag van het seizoen op. Na amper zes minuten werd de thuisploeg door een verkeerde terugspeelbal in het zadel geholpen. METO zocht vervolgens aansluiting en had pech dat een inzet van Donovan de Weert slechts de onderkant lat raakte. Wernhout gooide veel fysiek in de strijd, iets waar METO zich niet onderuit kon spelen. Na een uur volgde de nekslag voor het team van Ronald Broos, 2-0 en 3-0.

WVV'67 beleefde een offday bij Nieuw-Borgvliet. Na twee goede Woensdrechtse kansen viel sterkhouder Robin Schipperijn geblesseerd uit en scoorden werd de Bergenaren snel. Daarna liep WVV achter de feiten aan en werd uiteindelijk met 5-0 naar huis gestuurd.