Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Politie
Politie (Foto: Bep Tielemans)

Verdacht van beschieting

OSSENDRECHT - Dinsdagochtend 8 oktober zijn twee verdachten aangehouden in verband met de beschieting van twee dakdekkers in Etten-Leur op maandag 23 september. Het gaat om een 45-jarige vrouw en een 61-jarige man uit Ossendrecht. Zij zijn in verzekering gesteld en zitten in beperkingen.

Eerder zijn al een 63-jarige man en een 60-jarige vrouw uit Etten-Leur aangehouden. De 60-jarige vrouw is inmiddels vrijgelaten.
Enkele dakdekkers waren maandagmiddag 23 september aan het werk op het dak van een woning aan de Marterhof in Etten-Leur toen ze werden beschoten. In een woning aan de Egelhof in Etten-Leur kon de politie direct een man en een vrouw aanhouden.
Na onderzoek bleek dat het vermoedelijk om vier daders zou gaan, twee mannen en twee vrouwen. Wat de rol is geweest van de aangehouden verdachten uit Ossendrecht bij de beschieting is niet bekend. In totaal zitten nu nog drie verdachten vast voor de beschieting van de Oekraïense dakdekkers. Vanwege opgelegde beperkingen geeft de politie verder geen informatie over de voortgang van het onderzoek.

Meer berichten