Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Uitreiking OQ bent welkom sticker

HALSTEREN - Stichting Toegankelijk Bergen op Zoom heeft dinsdagmiddag in Halsteren de winkels/horecazaken bezocht die op 11 september zijn geschouwd op toegankelijkheid en klantvriendelijkheid wat mensen met een beperking betreft.

Aan acht zaken is de zogeheten OQ sticker uitgereikt. Dat zijn De Azalea, Van de Ven fashion, Vleesmarkt (foto), Bloemenstal, PLUS, De huiskamer van Halsteren, Albert Heijn en cafetaria Vogelenzang.

Stichting Toegankelijk Bergen op Zoom vraagt ieder jaar aandacht voor mensen met een beperking door de Week van de Toegankelijkheid te organiseren. De Week van de Toegankelijkheid is een landelijk initiatief en staat dit jaar in het teken van vrije tijd – doen wat je zelf wil.

Winkeliers/horecaondernemers in de gemeente die ook in aanmerking willen komen voor een beoordeling inzake toegankelijkheid en verkrijgen van de OQ sticker, kunnen mailen naar: info@toegankelijkbergenopzoom.nl.

Foto: Een van de zeven zaken die een OQ sticker kreeg uitgereikt voor toegankelijkheid is de Vleesmarkt van familie Machielse.

Meer berichten