Afbeelding

Tractorpulling afgelast, feest gaat door

Algemeen

HALSTEREN - Tractorpulling Halsteren 2019 is afgelast. Dat laat de organisatie van het evenement dat komend weekend zou plaatsvinden weten.

"Vorige week vrijdag zijn we gestart met het opbouwen van de feesttent en het uitzetten van het terrein en de wedstrijdbanen. Gedurende de week van het opbouwen is echter gebleken dat het weer en daarmee het terrein niet geschikt zijn om de wedstrijden op zaterdag en zondag te kunnen verrijden. Daarom hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om de wedstrijd voor dit jaar af te gelasten", aldus KPJ Halsteren.

 Ondanks dat de wedstrijden dit weekend niet door kunnen gaan, zal het feest op zaterdag 28 september doorgaan. "Samen met 'DJ Van de V', 'Feest-DJ Mark' en feestband 'THE EURO'S' gaan we er een mooie en grootse feestavond van maken." Zaterdagavond zal het feest om 20:00 uur beginnen, de entree zal hierbij €10,- bedragen. Reeds aangeschafte (weekend-)kaarten zullen hierbij ook geldig zijn als entreeticket.

KPJ Halsteren: "Wij willen alle sponsoren, betrokkenen en helpende handen bedanken voor alle hulp die wij hebben gehad tijdens de organisatie en opbouw van de Tractorpulling dit jaar, volgend jaar gaan we ons weer volledig inzetten om de Tractorpulling te organiseren en hopen we om een mooie wedstrijd neer te zetten."

De opbouw was al in volle gang.