Afbeelding

Nazomerfair in Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 29 september vindt de Nazomerfair plaats op Landgoed De Hertgang in Halsteren. Zo'n dertig enthousiaste deelnemers presenteren hun smakelijke, artistieke, gezonde, duurzame en creatieve producten.

Wat kunt u zoal aantreffen? Sieraden gemaakt van oud bestek, duurzaam geteelde oesterzwammen, tweedehands kinderkleding van goede kwaliteit, unieke windlichten, mooie lederen armbanden, culinaire en geneeskrachtige kruiden, u kunt er terecht voor noten en tapas. En wat dacht u van vers gerookte paling? Er worden workshops gegeven, kinderen kunnen zich laten schminken, er treedt een koor op en er speelt een band. En er worden ook nog rondleidingen gegeven door de tuinen en het arboretum. Genoeg te zien en te doen dus! Behalve bij de kramen van sommige deelnemers, wordt op het terrein en in het bezoekers­centrum koffie, thee en fris geschonken en zijn er versnaperingen te koop.

Bezoekers zijn tussen 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De toegang tot de Nazomerfair is €2,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. U vindt Landgoed De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren.

Afbeelding