Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

De Kock Tourspel 2019 Reglement

HALSTEREN- Het Tourspel 2019 start op zaterdag 6 juli 2019. Deelname is alleen mogelijk door invulling van het deelnameformulier. Formulieren zijn te verkrijgen bij De Kock Tweewielers, cafetaria De Beek, café De Roos, café Tivoli en De Kannebuis.

1 Op het deelnameformulier vult u tien startnummers en/of namen in van renners uit de officiële startlijst, gepubliceerd in regionaal dagblad BN DeStem of een ander, landelijk dagblad. (Let op: niet de lijst van BN DeStem Kwis). De tien startnummers/renners gelden voor de gehele Tour de France. Indien de startnummers van uw formulier niet corresponderen met de namen, gelden de nummers als inschrijvingen. Het aantal in te leveren lijsten per persoon is in principe onbeperkt. Tevens moet u invullen hoeveel renners de eindstreep halen (bij gelijk eindigen in de eindstand van het Tourspel wint de dichtstbijzijnde). De reserves komen in de plaats van renners die eventueel niet starten. Er zijn 10 extra punten te verdienen voor het voorspellen van de winnaar van de gele trui, groene trui, bolletjes trui en witte trui. U mag uw ploeg uw eigen naam geven maar voor de leukste benaming is een prijs beschikbaar.
2 Het inleggeld per lijst bedraagt €5,00 voor de gehele Tour.
3 Uw deelname is definitief indien u het ingevulde formulier uiterlijk vrijdag 5 juli 2019 om 18:00 uur met betaling van €5,00 heeft overhandigd bij De Kock Tweewielers, cafetaria De Beek, café De Roos, café Tivoli en of De Kannebuis. Het inleveren van formulieren via internet is niet mogelijk.
4 Indien een renner van uw lijst in de uitslag voorkomt bij de eerste tien, krijgt u 10 punten voor nummer 1, 9 punten voor nummer 2, enzovoort, en zo verder tot 1 punt voor de nummer 10.
5 Er zijn prachtige prijzen te verdienen, waaronder de hoofdprijs: een fiets, beschikbaar gesteld door De Kock Tweewielers. Het inleggeld wordt volledig besteed aan prijzen en organisatiekosten.
6 De prijsuitreiking van het Tourspel is vrijdag 2 augustus bij café Tivoli. Op die avond wordt daar ook een wielerquiz gehouden, waar iedereen gratis aan deel mag nemen.
7 De officiële internetpagina van de Tour de France is bindend voor de uitslag. Latere wijzigingen of diskwalificaties blijven buiten beschouwing.
8 Elke dag worden de standen van het Tourspel bijgehouden bij de inleveradressen.
9 De leiding van het Tourspel is in handen van de Tourspel-directie. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het reglement en beslissen in die gevallen waarin dit reglement niet voorziet. Door inlevering van uw deelnameformulier en de betaling van €5,00 gaat u akkoord met het reglement.

Meer berichten