Afbeelding

Recept van de week: Aardappelsalade met zalm

Algemeen

Diana Rens van Café-Zaal Tivoli deelt iedere week een heerlijk recept met de lezers van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant. Deze week: Aardappelsalade met zalm.

Wat heb je nodig?
- 6 aardappels
- 200 gram gerookte zalm
- 2 sjalotjes
- 2 eetlepels kappertjes
- 100 gram doperwten
- 4 eetlepels mayonaise of Griekse yoghurt
- olijfolie
- zout
- peper.

Bereiding
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar. Kook de doperwten 5 minuten. Snijd de zalm en de sjalotjes in stukjes. Meng in een grote kom de aardappelblokjes, zalm, sjalotjes, kappertjes, doperwtjes, mayonaise of Griekse yoghurt, een scheutje olijfolie en een snufje zout en peper. Bewaar de salade in de koelkast totdat je hem gaat serveren. Heerlijk bij de BBQ.


Eet smakelijk!

Diana Rens