Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Oude foto: Wie zijn deze 'middelbare blommen'?

HALSTEREN - Op de oude foto die in mei in De Halsterse Krant stond, zie de foto hier rechts, zijn maar liefst tegen de veertig reacties gekomen. Bij Suus Nefs van de fotogroep van heemkundekring Halchterth stond de telefoon niet stil en stroomden de mailtjes binnen.

Hij vertelt wie er op de foto staan. "Menner van de koets is Kees Havermans. De mevrouw naast hem is burgemeestersdame Hendriksen. Haar echtgenoot Henk Hendriksen was van 1980 tot 1988 burgemeester van de toen nog zelfstandige gemeente Halsteren. De jongedame achterin de koets is Els van Kees Lambregts. Er zijn 39 reacties gekomen bij mij en ik wil bij deze alle mensen hiervoor hartelijk danken."

Suus hoopt dat er ook over de foto van deze maand veel mensen contact gaan opnemen. Al zal dat wel iets moeilijker zijn. "Het gaat om 'middelbare blommen', die nu allemaal rond de honderd jaar zullen of zouden scharrelen. Er zijn een paar namen bekend maar wij willen ze graag allemaal weten."

Wie denkt namen van de dames te weten, kan bellen of mailen naar Suus Nefs, telefoon (0164) 685950 / 06-51245497, e-mail: f.nefs@kpnmail.nl.

Meer berichten