Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Silvy ging eten bij: Eetcafé Boulevard Ossendrecht

Wat ontzettend leuk om weer terug te zijn bij één van Ossendrechts gezelligste plekjes. Samen met een vriendin betreed ik Eetcafé Boulevard Ossendrecht. Het is woensdagavond en zo te zien is het gezellig druk in het eetcafé. We worden hartelijk ontvangen door mede-eigenaar Arianne en we mogen iets lekkers van de kaart kiezen. Natuurlijk kom ik met de beruchte vraag: "Wat zijn de aanraders?" Waarop Arianne een perfect antwoord heeft: "Ik sta achter alle gerechten op onze kaart, dus ik kan alles wel aanraden." Wat op zich best logisch is; je gaat natuurlijk niet iets serveren wat eigenlijk niet zo lekker is. Gelukkig heeft Arianne op basis van wat ik lekker vind een geweldige suggestie gedaan.

Allereerst zal het vast niemand verbazen dat ik nog steeds graag gebruik maak van het aspergeseizoen en dat mijn voorgerecht deze heerlijke groente zal bevatten. Mijn bord is heel leuk en kleurrijk opgemaakt en de asperges smaken zoals ze horen te smaken. Het voorgerecht valt niet zwaar op de maag, dus ik heb nog genoeg trek voor de volgende twee gangen.

Ook het hoofdgerecht is een pareltje: op mijn bord ligt de Hamburger "De Boskeelen", een speciale hamburger. Niet speciaal omdat hij geen broodje bevat, maar omdat deze hamburger van nabij gelegen camping/boerderij 'De Boskeelen' komt. Het vlees komt van eigen rund, waardoor dit stukje vlees erg mals en vers is, dat is zeker terug te proeven. De burger is - in combinatie met de groente, bijpassende saus, het spiegelei en de kaas - echt hemels lekker.

Tijdens het dessert blijven we even in de burger-sferen: het nagerechtje met verschillende soorten ijs en kletskoppen is opgemaakt als een ware 'ijsburger'. Naast dat het dessert onwijs lekker is, is het ook nog eens leuk om te fotograferen.

Vorig jaar sloot ik hier het eetseizoen af, toen het eetcafé net tweeënhalve maand open was. Nu ik weer terug ben, vind ik het mooi om te zien dat meer mensen dit leuke eetcafé hebben ontdekt en terug blijven komen. Er is een duidelijke stijgende lijn en dat hebben eigenaren Arianne en Peter dubbel en dwars verdiend: zij hebben deze plek gemaakt tot een gezellige locatie waar je heerlijk kunt eten. Kwaliteit is hier erg belangrijk en dat merk je aan alles. Dank jullie wel voor de fijne avond en wie weet tot snel!

Meer berichten