Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Reünie Halsters tractorpullingteam Spinola

HALSTEREN - In de jaren tachtig van de vorige eeuw was een vrij succesvol tractorpullingteam, genaamd 'Spinola', actief. Ze reden mee in de landelijke top en waren ook in het buitenland te zien. Een van de hoofdsponsoren was de bijbehorende supportersclub. Naast dat deze aanhang vaak mee naar de wedstrijden ging, organiseerde deze club tal van activiteiten waarbij een groot deel van de opbrengst naar de tractor ging.

Zo werden de Oranjebals georganiseerd met bijbehorende optredens van artiesten. Een greep hieruit zijn Maywood, Henk Wijngaard, Imca Marina en nog vele anderen. Ook werden vaak dansmiddagen gehouden met bekende bands zoals The Bleu Nights en Garfield. De activiteiten vonden veelal plaats in café Central, destijds gerund door Corrie en Kees.

Begin jaren 90 is zowel de tractor als club opgehouden te bestaan. Toen betrokkenen in december vorig jaar elkaar weer tegen kwamen op een minder leuke gebeurtenis, is het idee ontstaan een reünie te gaan organiseren. De eerste stap is alle adressen te achterhalen.

Op de foto staan: zittend op de tractor vlnr Kees Roks, Wilbert Luijks, Peter Hopmans (overleden 2017), Ade Bovee. Verder vlnr : Rien Geers, Corrie van Eekelen, Marlies Bovee, Rianne Geers, Jan Raats, Koos van Trijen, Toon de Koning, Reinier Bovee (overleden 2018), Kees van Eekelen, Sjaak Bovee en Dirk Timmermans.

Ontbrekende leden die zo te binnen schieten zijn Boudewijn Both, Johan Roks, Adrie Jonkers, Pierre Besters en Jan de Krom.

Een verzoek aan eenieder is, wel of niet op de foto om het adres, bij voorkeur per e-mail door te geven aan: Kees Roks, Burg. Elkhuizenlaan 18, telefoon: 06-51157920, e-mail: cjproks@gmail.com. Liefst voor 15 juni waarna er meer bijzonderheden volgen. Mochten er mensen zijn die niet vermeld staan, maar toch lid geweest zijn, ook graag reageren.

Meer berichten