Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Rovers Run nóg grotere uitdaging

HALSTEREN - Het is nog maar anderhalve maand en dan wordt de Rovers Run alweer gelopen op zaterdag 22 juni. Met vijf parcoursen, voorzien van diverse nieuwe en uitdagende obstakels, en allerlei extra activiteiten belooft het een waar spektakel te worden.

Inmiddels zijn er al meer dan 1300 tickets verkocht en zijn veel deelnemers al met hun training begonnen. Dit jaar zijn er twee extra parcoursen, zodat deelnemers kunnen kiezen uit een run van 3, 7, 14, 21 en 42 kilometer. Nieuwe obstakels zijn onder andere ene bewegende bandenburg en spijkerbroekhangen. Dit jaar zullen ook de kinderen door de Mozesbrug lopen.

Naast het parcours is er ook een divers aanbod aan vermaak en activiteiten voor jong en oud. Zo Kinderopvang richt bijvoorbeeld een Kids Corner in en heeft het Steketee Outdoor Centrum een paintball-baan voor kinderen uitgezet. Zij begeleiden ook de volwassenen die hun vaardigheden in boogschieten willen uittesten. Op het start- en finishterrein staan veel eet- en drinktentjes waar voor ieder wat wils is. Om 17.00 uur vindt hier ook een ware parachute-landing plaats van tientallen parachutisten. Na afloop kunnen de veroveraars nog lang nafeesten op het terrein. Bij diverse hotspots zoals Brasserie de Berk en Boerderij Den Hof kunnen toeschouwers deelnemers aanmoedigen.

Tickets: www.roversrun.nl

Meer berichten