Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Nieuwe kledingsponsoren voor JO17-3 Halsteren

HALSTEREN - Onlangs heeft de JO17-3 van RKSV Halsteren weer mooie nieuwe tenues gesponsord gekregen door maar liefst drie verschillende sponsoren. Of het ermee te maken heeft of niet, het team is dit jaar nog ongeslagen en is momenteel de trotse koploper in de competitie. De sponsoren zijn Eerlijkverdelen, I.C.E. Accountants & Belastingkundigen en Mitzy eten & drinken.

Eerlijkverdelen helpt families om erfenissen makkelijker en eerlijker te verdelen met de inzet van een app. Bij het inventariseren van de wensen kan je aan spullen een emotionele waarde geven waardoor je eerlijker kan verdelen en de kans op conflicten afneemt.

I.C.E. Accountants & Belastingkundigen staat voor "In Case of Emergency". Naast de normale accountants- en belastingadvieswerkzaamheden helpen zij cliënten bij forensische vraagstukken en het (fiscale) straf- en ondernemingsrecht. I.C.E. ontzorgt cliënten die te maken krijgen met de overheid of conflicten met aandeelhouders of andere partijen.

Mitzy eten & drinken is een begrip in Roosendaal. Gevestigd in het overdekte winkelcentrum De Roselaar zijn zij 7 dagen per week open. U kunt bij Mitzy heerlijk ontbijten, lunchen en borrelen.

Met deze sponsoren kan het niet anders of er komt een mooie afsluiting van deze competitie aan. Aan de tenues zal het in ieder geval niet liggen. De club, de spelers en de begeleiding bedanken de sponsoren hartelijk voor hun steun!

Meer berichten