Voetbal kan zeker verbinden, ODIO en v.v. Groede liggen elkaar goed.
Voetbal kan zeker verbinden, ODIO en v.v. Groede liggen elkaar goed.

ODIO viert derde helft samen met v.v. Groede

Algemeen

OSSENDRECHT - Afgelopen zondag werd de kantine van ODIO Ossendrecht omgetoverd tot een ware feesttent. De jubileumcommissie organiseerde een heuse 'derde helft' om het team v.v. Groede te bedanken voor de fijne ontvangst afgelopen december.

"De reden dat we dit doen, is omdat de club van v.v. Groede ontzettend gezellig is", vertelt Sander Kerstens, lid van de jubileumcommissie van ODIO die ook deze middag organiseert. "Toen we in december uit moesten tegen de hoofdmacht van Groede, wonnen we met 1-2. Na afloop van die wedstrijd vierden we een geweldig feestje met de leden en spelers van Groede. Omdat we daar zo'n fantastische ontvangst kregen, wilden we iets terug doen. Dat doen we dus met een derde helft."

De thuiswedstrijd voor ODIO Ossendrecht bij Sportpark De Heiloop eindigde in een fantastische 3-1 voor de thuisploeg. Op eigen grond wisten de groen-witte heren het verlies tegen Oostburg, mooi te compenseren. Maar bij De Groede konden ze vooral de derde helft het meeste waarderen. En dat was voor rkvv ODIO natuurlijk het belangrijkste.

Direct vanuit de kleedkamers naar de kantine. Na de bingo, die er erg fanatiek aan toe ging, kreeg het bezoekende team ook nog een kort liedje ter ore. Met DJ Joshua achter de draaitafels werd het een prachtige derde helft die de twee verenigingen nog meer verbroederde. "En daar draait het natuurlijk ook om in het voetbal."