Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Werkcentrum heeft nieuwe plek

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Veel centraler en makkelijker bereikbaar! De nieuwe plek van het Werkcentrum aan de Rooseveltlaan 148 in Bergen op Zoom is donderdag aan het eind van de middag officieel in gebruik genomen door de drie wethouders van de Brabantse Wal-gemeenten die Werk en Inkomen in hun portefeuille hebben.

Koos Krook (voorzitter bestuur Intergemeentelijke Sociale Dienst en wethouder van Steenbergen), Lars van der Beek ( wethouder Woensdrecht) en Barry Jacobs (wethouder Bergen op Zoom) hadden gezamenlijk de eer om het werkcentrum te openen.

Het werkcentrum Brabantse Wal is een samenwerkingsverband dat bestaat uit de drie samenwerkende gemeenten, het Werkgeversservicepunt (WSP) West-Brabant, het SROI-punt, regionale uitzendbureaus, het Grens Informatie Punt en Samen in de Regio.

Deze partijen werken samen om vacatures te vervullen met geschikte kandidaten vanuit de Brabantse Wal. Door deze samenwerking kan het Werkcentrum een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden. De drie bestuurders kregen van het personeel een bruisende presentatie. Info: www.werkcentrumbrabantsewal.nl

Meer berichten