Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Grafisch vormgeefster Louise van Koolen Photography, Frans Kamman van Baas Makelaars, Meerranda Koolen, makelaar Rob van Elsakker en Edwin Koolen.
Grafisch vormgeefster Louise van Koolen Photography, Frans Kamman van Baas Makelaars, Meerranda Koolen, makelaar Rob van Elsakker en Edwin Koolen.

Samenwerking Baas en Koolen

HALSTEREN - Verkoop van huizen is een specialisme en moet goed onder de aandacht gebracht worden. Baas Makelaars en Koolen Photography in Halsteren staan borg voor kwaliteit, zijn lokaal bekend, beschikken over veel ervaring en persoonlijke benadering. Reden om als makelaar en fotograaf een goede samenwerking aan te gaan.

Begin dit jaar gingen beide bedrijven met elkaar rond de tafel en intussen is er een samenwerking die klikt. Frans Kamman legt uit: "Als makelaar werkten we met een landelijke organisatie, terwijl dit lokaal ook mogelijk was. Met drie makelaars hebben we gemiddeld 75 panden in de verkoop. We beschikken over veel contacten en datzelfde geldt voor Koolen Photography. Daarnaast onderschrijven we allebei persoonlijke aandacht en voelen het belang van beleven en sfeer aan bij verkoop en presentatie van panden." Edwin Koolen vult aan: "Met twee vrij grote namen kunnen we elkaar als bedrijven versterken. We werken een-op-een, met kortere lijnen en vanuit een vertrouwensrelatie. Bij ons gaat het niet alleen om fotograferen maar meer om het totaalplaatje, daar staan we om bekend."

Makelaar Rob van Elsakker benadrukt dat dit juist het uitgangspunt was om de samenwerking aan te gaan. Koolen heeft een mooie naam, net als Baas en we passen goed bij elkaar. Als bedrijven kunnen we elkaar versterken onder het motto: lokaal, persoonlijk, kwaliteit en ervaring. En het is natuurlijk ook een kwestie van elkaar iets gunnen."

Meer berichten