Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
De musical 'B&B op Stelten' wordt uitgevoerd op zaterdag 9 maart.
De musical 'B&B op Stelten' wordt uitgevoerd op zaterdag 9 maart. (Foto: Sven Nouwen (Fresh Start Branding))

Théatre Jamais brengt musical 'B&B op stelten'

HOOGERHEIDE - Théatre Jamais is een theatergroep voor jongeren, door jongeren. Ze schrijven hun eigen musicals en treden op. Zo hebben ze vorig jaar de zelfgeschreven musical 'Pepijn' gedaan. Dit was een groot succes! Ook dit jaar hebben ze weer een nieuwe musical geschreven: 'B&B op stelten'. De nieuwe musical zal uitgevoerd worden op zaterdag 9 maart aanstaande in Podium Kloosterhof.

Het verhaal speelt zich af in een bed & breakfast, met een boerse stijl. De vakantie is aangebroken en drie studenten besluiten hun vakantie-uitje te bespreken. Ze gaan uiteindelijk naar de B&B van de moeder van Maurice. Moeder zit in de stress, ze probeert de zaak draaiende te houden en voor haar koeien te zorgen. De studenten worden niet bepaald met open armen ontvangen, want wat blijkt? De B&B ondergaat een grondige inspectie. Echter: wie is de inspecteur?

Het is een kleurrijke samenstelling aan gasten: een oma die aan het vloggen is, spirituele gasten, boze klanten en een niet-wetende Chinese hulp zetten de B&B op stelten. Het is een musical vol herkenning, humor, fantasie en vrolijke liedjes voor het hele gezin.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen op de site: www.theatrejamais.nl en te koop bij MFC Het Kloosterhof. Volg voor meer informatie Théatre Jamais op sociale media.

Meer berichten