Overhandiging waardebon aan Stichting Kip en Apie.
Overhandiging waardebon aan Stichting Kip en Apie.

Klim-Op verblijdt goede doelen

Algemeen

HOOGERHEIDE - Basisschool Klim-Op heeft in december een kerstmarkt georganiseerd, waarbij geld is opgehaald voor twee vooraf gekozen doelen. Een ander deel zal worden besteed aan nieuwe sporttenues voor de school.

De goede doelen zijn Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes (foto boven) en Het Magische Draadje (foto onder). Stichting Kip en Apie verzorgt kinderfeestjes voor kinderen waarvan ouders de financiële middelen niet hebben om een feestje te organiseren. Het Magische Draadje maakt pruiken, kroontjes en prinsessenvlechten voor kinderen die door ziekte kaal worden.

De kerstmarkt is druk bezocht door vele leerlingen en hun ouders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s en was dan ook een groot succes. Tijdens deze avond werden de knutselwerkjes van de kinderen verkocht. Ook waren er verschillende activiteiten waar men aan kon deelnemen en er was een taartenbakwedstrijd onder de naam ‘Heel de Klim-Op bakt’. Taarten werden door een heuse jury beoordeeld en aan het eind van de avond werd er een prijs uitgereikt aan de maker van de lekkerste taart en één aan de maker van de mooiste taart!

Sponsoren

Daarnaast was er een loterij waarmee diverse grote en kleine prijzen te winnen waren. Al deze prijzen zijn gesponsord door diverse winkeliers en bedrijven uit de omgeving. De Klim-Op wil de volgende winkeliers en bedrijven hartelijk danken voor hun bijdrage: Albert Heijn, Jumbo, Hema, Henri’s Fashion, Bij de Pastorij, Shoeby’s, Keurslager Geilings, Kombinocare, Zonnestudio Zonland, Fun4Family, Primera, Sandra fotografie, Mandy van Aert fotografie, Pink Boutique, Daalmans mode, de oliebollenkraam, Crea Dito, Stoffen en Stiksels en Bazarke.

Mooi bedrag

De uiteindelijke opbrengst van de kerstmarkt was bijna €1500,-. Een prachtig bedrag waar de school erg blij mee is. Aan beide goede doelen is een waardebon overhandigd waar zij hopelijk heel veel kinderen blij mee kunnen gaan maken.

Overhandiging waardebon aan Het Magische Draadje.