Danslerares Jennifer Meijer legt de fijne kneepjes van de American line-dance uit aan leden van KBO-Huijbergen, tijdens de start van de nieuwe dansclub van de vereniging.
Danslerares Jennifer Meijer legt de fijne kneepjes van de American line-dance uit aan leden van KBO-Huijbergen, tijdens de start van de nieuwe dansclub van de vereniging.

American line-danceclub nieuw

Algemeen

HUIJBERGEN - 'En rock drie, vier... pine, zes zeven, acht... en draai naar links!' De aanwijzingen van danslerares Jenny Meijer weergalmen door dorpshuis De Kloek in Huijbergen en de leden van de plaatselijke KBO-afdeling volgen ze enthousiast op, de een weliswaar wat soepeler dan de ander, maar allen met veel plezier.

En het resultaat blijft niet uit: na drie kwartier voert de groep, voor het eerst bijeen, een heuse Amerikaanse line-dance uit, begeleid door swingende countrymuziek en tot volle tevredenheid van Jenny.

Het is overduidelijk: KBO-Huijbergen heeft weer een dansclub! De opheffing van de Choeloedansers in juni vorig jaar had een bres geslagen in het weekprogramma van de vereniging. Met lijndansclub KBO-DCEnjoy, onder de geestdriftige leiding van (voluit) Jennifer Meijer, is dat gat meer dan bevredigend opgevuld. De introductieles, op 8 januari jongstleden trok een dertigtal belangstellenden. Daarmee is een stevig fundament gelegd voor een nieuwe, bloeiende KBO-activiteit.

Puur dansplezier

Dansclub KBO-DCEnjoy is elke dinsdagmorgen actief, van kwart over tien tot halftwaalf, in De Kloek te Huijbergen. Kom gerust eens langs om het pure dansplezier te ervaren en vooral: om mee te doen! De kosten zijn bescheiden: €20 per halfjaar voor (gast)leden van KBO-Huijbergen. Nog geen lid? Alleen de lijndansclub is al reden genoeg om het te worden. U profiteert dan ook van alle andere voordelen die een lidmaatschap biedt. Kijk voor meer informatie op www.kbo-huijbergen.nl of www.kbo-brabant.nl.