Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
De Promotieprijs prijkt in de hal van het gemeentehuis in Woensdrecht.
De Promotieprijs prijkt in de hal van het gemeentehuis in Woensdrecht. (Foto: Bep Tielemans)

Promotieprijs gemeente Woensdrecht

GEMEENTE WOENSDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag 18 december de genomineerden voor de 15e Woensdrechtse Promotieprijs 2018 bekend gemaakt.


De Promotieprijs is een soort van waardering, aanmoediging of stimulering voor een persoon, instantie, vereniging of bedrijf uit onze gemeente die door een bijzondere prestatie of actie de gemeente Woensdrecht op de kaart heeft gezet. Vorig jaar was de prijs gewonnen door de Zorg Om Zorg, een zorgcoöperatie uit Putte.

De, op de voorzitter na, volledig nieuwe nominatiecommissie heeft dit jaar elf voordrachten beoordeeld voor de Promotieprijs. Unaniem werden B&B Friendship, de Heemkundekring Het Zuidkwartier en Firma Tummers gekozen als de genomineerden. "Het zijn drie sterke nominatie. De drie genomineerden zijn geworteld in de Woensdrechtse samenleving waarbij vele vrijwilligers en medewerkers van onze gemeente betrokken zijn", geeft burgemeester Steven Adriaansen aan.

De Woensdrechtse Promotieprijs bestaat uit een oorkonde en een speciaal vervaardigd glazen sculptuur (zie foto). Het glazen kunstwerk heeft een vaste plaats in de centrale hal van het gemeentehuis, en de winnaar krijgt dit aangeboden als wisseltrofee. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Woensdrecht op donderdag 3 januari 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom in de centrale hal van het gemeentehuis.

Meer berichten