Hoofdprijswinnares Petra de Jong en kinderen en de dames Van der Weegen-Musters, Storm, Schipper en medewerkster Fleur van Boekhandel Vermeulen.
Hoofdprijswinnares Petra de Jong en kinderen en de dames Van der Weegen-Musters, Storm, Schipper en medewerkster Fleur van Boekhandel Vermeulen.

In de prijzen met kansbonnenactie boekhandel

Algemeen

HALSTEREN - De winnaars van de eerste trekking Sint- en Kerstactie 2018 bij boekhandel Vermeulen in Halsteren hebben zaterdagochtend hun prijs in ontvangst genomen.

De bekende kansbonnenactie wordt al vele jaren uniek door de boekhandel georganiseerd en blijkt enorm gewaardeerd door de klanten. "Op deze manier willen we de aandacht van de consument naar lokaal winkelen bevorderen en klanten persoonlijk verwelkomen in onze winkel", licht Joost Vermeulen toe. Gedurende deze periode ligt Boekhandel Vermeulen extra vol met leuke, originele en verrassende cadeaus. En natuurlijk heel veel nieuwe boeken.

Prijswinnaars van de eerste trekking: de hoofdprijs, een cadeaubon van €50, is gewonnen door Petra de Jong uit Halsteren. Prijzen 1 tot en met 10, cadeaubon van €20, zijn gewonnen door: mevrouw van Soest uit Bergen op Zoom, Chantal Schipper uit Poortvliet, mevrouw Jansen-de Pachter uit Tholen, Elly van Egeraat uit Tholen, mevrouw van Schilt uit Lepelstraat, mevrouw Bijman, mevrouw van der Weegen-Musters, Ellie van Dijk, Marianne Kouwenhoven en Miep Storm, allen uit Halsteren.

Deze Sint- en Kerstactie loopt nog door tot Kerstmis. De klanten ontvangen bij elke €5 besteding aan Sint- of kerstcadeaus een gratis kansbon. Deze kan voorzien van naam en telefoonnummer worden ingeleverd. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De tweede trekking is op 30 december. De winnaars zijn weer te lezen in De Halsterse Krant.

Prijswinnaars de dames Van Egeraat, Van Schilt en Kouwenhoven en de heer Bijman jr.