Afbeelding

Wijzigingen in dienstregeling Arriva

Algemeen

REGIO - Arriva is op 9 december gestart met de nieuwe dienstregeling in West-Brabant. In de regio Bergen op Zoom zijn er meerdere kleine wijzigingen. In de dienstregeling van Arriva kunnen reizigers alle vertrektijden van alle buslijnen en -haltes vinden.

In de Zuidwesthoek is de grootste wijziging een wisseling tussen Lijn 104 en Lijn 105. Lijn 104 Bergen op Zoom - Roosendaal en Lijn 105 Bergen op Zoom - Putte: De extra spitsritten van lijn 105 naar Ossendrecht, Postbaan vervallen. Lijn 104 zal dit opvangen door een halfuur- i.p.v. uurdienst te rijden tussen Bergen op Zoom en Ossendrecht, Postbaan.

In en rondom Halsteren is de grootste wijziging dat de halte Halsterseweg komt te vervallen voor Lijn 111 Bergen op Zoom - Roosendaal. Halte Burgerhout is hiervoor een goed alternatief.

In de stadsdienst van Bergen op Zoom zijn er meerdere kleine wijzigingen omdat er haltes komen te vervallen. Lijn 23 Station - Noordgeest: Lijn 23 een gewijzigde route via de Kardinaal Slootmanslaan en Mozartlaan. Bij de Mozartlaan wordt een nieuwe halte in gebruik genomen. Reizigers van/naar de haltes Noordsingel en Burgemeester Stulemeijerlaan kunnen gebruik maken van de lijnen 110, 11, 310 of de lijnen van Connexxion. Reizigers van/naar de halte Noordzijde Zoom kunnen gebruikmaken van de halte Burgemeester Stulemeijerlaan of Lavendelpad/Zandstraat. Lijn 25 Station - Bergse Plaat: Lijn 25 heeft een ruimere overstaptijd met de Intercity van/naar Roosendaal/Amsterdam.