Ook de grimeuse vervult een belangrijke taak bij toneelvereniging Ons Kent Ons.
Ook de grimeuse vervult een belangrijke taak bij toneelvereniging Ons Kent Ons.

Ons Kent Ons is er klaar voor

Algemeen

HALSTEREN - Het belooft weer genieten bij de inmiddels 75-ste zaalproductie van Halsterse Toneelvereniging Ons Kent Ons op 14, 15 en 16 december in feestzaal De Roos.

Het lachwekkende stuk "Doktertje Spelen", gelardeerd met aparte typetjes, is geschreven door Carl Slotboom. Het geheel is gesitueerd in een ziekenhuis waar een nijpend personeelstekort is. Bajesklant Arie van Zanten (gespeeld door Stef de Koning) belandt tijdens zijn vlucht voor de politie uitgerekend in het ziekenhuis. Hij vindt passende witte kleding en trekt deze meteen aan. Hoofdzuster Gerda (Mieneke Tange) denkt dat hij de langverwachte plaatsvervangend arts is. Op de betreffende afdeling werken ook een verpleger (Patrick Roodenburg) en een niet op haar mondje gevallen afdelingshulp (Sylvia Tunders). De plotselinge komst van een zuster (Patricia Suykerbuyk) is een aanvulling op het krappe personeelsbestand. De patiënten vragen ook de nodige aandacht. Chris (Jan Tunders) is slachtoffer van een merkwaardig ongeval. Annie (Denise Snoeren) is meteen gecharmeerd van de nieuwe dokter en zijn behandelmethodes terwijl Edwin (Adrie Jonkers) door zijn beroep de nodige vragen om informatie krijgt. Voeg daarbij enkele merkwaardige liefdesverklaringen en de basis voor humor en vreemde wendingen is gelegd. Jac van Steen tekent voor de regie van "Doktertje spelen", spelersassistenten zijn Lonneke Mulders en Wilma van Steen. De productieleiding is in handen van Petra Snoeren; anderen verzorgen decor, licht en geluid en rekwisieten. 

Reserveren

Reserveren voor " Doktertje spelen", komedie toneelvereniging Ons Kent Ons Halsteren. Vrijdagavond 14, zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 december (matinee) via: 06 – 57 94 43 13 of 0164- 68 27 07 (beide tussen 19:00 en 20.00 uur) of online: okoreserveren@gmail.com. Aanvang vrijdag / zaterdag om 20:00 uur en zondag om 14:30 uur.

U bent van harte welkom bij één van de uitvoeringen.