Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Eeterij De Thoolse Brug

Vandaag reis ik af naar Tholen om daar een hapje te gaan eten bij Eeterij De Thoolse Brug. De eeterij is gelegen op een makkelijk bereikbare locatie met genoeg parkeergelegenheid. We hangen onze jassen op aan de kapstok en we krijgen een gezellig plekje toegewezen in het restaurant. Er wordt een Cola Zero voor mij ingeschonken en we krijgen de menukaart voorgeschoteld. Er is een ruime keuze aan voor- en hoofdgerechten; voor ieder wat wils. Zoals altijd heb ik een beetje moeite met kiezen, dus ik vraag om de echte aanraders. De kok vertelt mij dat het echt een kwestie van smaak is, maar raadt de Huisgemaakte Uiensoep en de Mixed Grill aan. Mijn keuze is gemaakt!

Voorgerecht
De Huisgemaakte Uiensoep is erg sterk van smaak, wat heel erg lekker is. Naast de soep worden witte broodjes met kruidenboter geserveerd. Mijn gezelschap is voor de Gamba's in Look gegaan en ook zij geniet van haar voorgerecht.

Hoofdgerecht
De Mixed Grill wordt geserveerd met salade met pasta en hiernaast worden nog wat frietjes met mayonaise neergezet. Erg lekker!

Dessert
Mijn gezelschap en ik besluiten voor het dessert allebei voor de sorbet te gaan. Dit is een dessert met vanille-ijs, vruchtjes en een beetje 7-Up. Een erg lekkere smakencombinatie en heel erg leuk gepresenteerd!
We hebben erg lekker gegeten bij Eeterij De Thoolse Brug. De bediening is ontzettend vriendelijk en komt graag een praatje maken. De volgende keer dat ik hierheen ga, ga ik ook zéker even een potje bowlen. Bedankt voor de gezellige avond!

Meer berichten