Afbeelding

Onfortuinlijke middag Marco Kemps

Algemeen

ODIO pakt koppositie door zege op IJzendijke en Vivoo wint weer

WOENSDRECHT – De competitie komt langzaam maar zeker op gang. Hard werken werd soms beloond. Hier en daar liep men reeds tegen een gevoelige tik of tegenslag aan. Soms speelt de vorm van de dag een rol van betekenis. Prettig als die blakend blijkt te zijn, rampzalig als hij te wensen overlaat. Marco Kemps kan er ongetwijfeld over meepraten!

Grenswachters kreeg, na de verdiende winst op NSV, de kans om de lijn tegen DIOZ door te trekken. In Zegge was de ploeg van coach Patrick Arnouts heer en meester en kwam vlak voor rust door Ronald Clarijs verdiend op voorsprong. Lang kon men niet van de voorsprong genieten toen goalie Kemps in de fout ging. Na rust was DIOZ iets sterker en pakte andermaal de leiding. Grenswachters toonde veerkracht door opnieuw langszij te komen. Het eerste balcontact van de na een jaar blessureleed teruggekeerde Toby de Bruijn (foto) werd door de keeper gelost, waarna Roy Belde van dichtbij gelijkmaakte. Op drie minuten voor het eindsignaal eindigde de middag alsnog in Puts mineur toen Marco Kemps voor de derde maal 'er niet goed uitzag' en wederom onfortuinlijk moest vissen, 3-2.

ODIO pakte door een 2-0 zege op IJzendijke de koppositie in de Vierde klasse A. Routiniers Mitchell Elenbaas en Coen Michielsen tekenden voor de treffers en honderd procent score. METO liep in Vogelwaarde tegen het eerste puntenverlies op, doch 0-0 volstaat nog steeds voor een ongeslagen status. Voor de derde maal eindigde voor WVV'67 een duel met slechts één goal verschil. Voor Breskens volstond een 1-0 voor een topnotering.

Vivoo boekte de tweede winst op rij. Tegen laagvlieger Corn Boys scoorden Bas van der Heijden twee keer en Dimitri Ceuppens eenmaal. Een 1-3 opsteker voor de aanstaande derby tegen Rimboe!