Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Weer Nostalgiekwis in Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Een van de vier thema's waar SKW Lepelstraat de komende jaren activiteiten rond organiseert is het thema 'Vroeger'. In dit kader presenteert SKW op zondag 28 oktober, de dag waarop de wintertijd weer ingaat, de tweede SKW Nostalgiekwis. Een kwis over de samenleving van de periode 1950 tot 2000.

Deelnemers worden in woord en beeld ondervraagd over diverse aspecten van de samenleving, over muziek, over oude vervoermiddelen en bekende personen, televisieseries, producten, et cetera. Kortom, een feest van herkenning, met herinneringen aan de tijd van toen. Aan een tijd die zeker niet altijd beter was, maar waar velen met weemoed aan terugdenken of gewoon in zijn geïnteresseerd, al zijn ze zelf nog wat jonger.

De strijd wordt aangegaan in teams. Ideaal is een samenstelling van een team met verschillende leeftijden. Een team kan bestaan uit 2-5 personen die een fantasienaam bedenken voor de groep en een teamcaptain aanstellen.

De naam van het team, de naam van de teamcaptain én het aantal personen kunnen belangstellenden doorgeven via het contactformulier op skw@home.nl, of gewoon in 't Weike, Kerkstraat 82 Lepelstraat, of via telefoon (0164) 686319. Wijkgebouw 't Weike is uiteraard ook de plek waar de quiz op 28 oktober wordt gehouden, van 14.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, het gaat vooral om een gezellige middag, maar het wedstrijdelement wordt nimmer uit het oog verloren. Door de beperkte ruimte geldt vol = vol, dus meld u tijdig aan.