Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Tien jaar slagkracht Woensdrecht

HUIJBERGEN - HOOGERHEIDE - Op zaterdag 6 oktober vindt alweer de tiende editie plaats van Slagkracht Woensdrecht, een initiatief van de slagwerkgroepen van muziekvereniging De Scheldezonen uit Hoogerheide en muziekvereniging Sint Cecilia uit Huijbergen.

Het publiek wordt in 'de Kloek' in Huijbergen getrakteerd op een mooie en spectaculaire slagwerkavond waarin vele uiteenlopende stijlen van slagwerk de revue zullen passeren.

Zoals in voorgaande edities zullen vier slagwerkgroepen hun beste beentje voorzetten om het publiek te trakteren op een gevarieerde avond. Het wordt een thuiswedstrijd voor slagwerkgroep Hit-It die wekelijks in de Kloek repeteert.

Ook slagwerkgroep Drums&More uit Hoogerheide zal haar best doen om het publiek te plezieren met afwisselende muziekstukken.

Muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven zal zowel met haar Jeugd Ensemble Slagwerk en Drum & Malletkorps een optreden verzorgen waarbij ook melodisch slagwerk een rol zal spelen.

Verder zal ook de Drumband van muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp zich van haar beste kant laten zien en horen.

Wilt u een avondje uit en genieten van slagwerk in al zijn facetten dan bent u van harte welkom bij Slagkracht Woensdrecht. Zaterdag 6 oktober in MFC de Kloek, Prior Borrekensstraat 1 in Huijbergen, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten