Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Spaar de allerliefste beren en steun daarmee twee lokale goede doelen.
Spaar de allerliefste beren en steun daarmee twee lokale goede doelen. (Foto: )

Knuffelberenactie met steun aan Lucashof en Heideduin

HOOGERHEIDE - Spaar exclusief bij Jumbo Paul Lucius voor familie Beer en steun hiermee het goede doel. Steun met jouw beer de bewonerscommissie van het Lucashof of de dagbesteding van Heideduin.

Vanaf zaterdag 29 september tot en met zondag 14 november kun je exclusief bij Jumbo Paul Lucius sparen voor knuffels van de familie Beer. Naast knuffels is er ook een bereleuk servies en een serie boekjes waarmee het spaarpakket helemaal compleet is. Per verkochte beer zal Jumbo Paul Lucius €0,50 doneren aan de bewonerscommissie van het Lucashof en de dagbesteding van Heideduin.

Paul Lucius vertelt: "De knuffels zijn er in diverse varianten zoals oma en opa Beer, hun kinderen en kleinkinderen. Echt een spaaritem voor de hele familie dat vooral veel speelplezier biedt omdat het kinderen uitdaagt om meer te weten te komen over hun ouders en hun grootouders. Een spaarkaart bestaat uit 7 zegels. Bij elke €10,- ontvangt de consument een zegel, een kaart is dus zo gevuld. De eerste zegel krijgt de consument cadeau van ons zodat sparen nog eenvoudiger is."

Hij vervolgt: "Als spaardoel hebben wij gekozen voor de bewonerscommissie van het Lucashof en Heideduin dagbesteding omdat beiden heel veel werk verzetten om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen door het organiseren van vele activiteiten. Wij als supermarkt staan midden in de samenleving en zien iedere dag veel ouderen in onze winkel en horen van hen ook hoe belangrijk dit werk is. In de winkel kan de klant volgen hoeveel geld er al bij elkaar is verzameld voor beide doelen en aan het einde van de actie krijgen beide partijen een waardecheque aangeboden van ons waarmee zij iets extra's kunnen doen voor hun doelgroep", aldus Paul Lucius van de gelijknamige Jumbo in Hoogerheide.

Meer berichten