Afbeelding

Activiteiten 55-plussers in Wittenhorst

Algemeen

HALSTEREN - 'Activiteiten Commissie Ouderen Wittenhorst' is na de zomervakantie weer gestart met haar activiteiten voor 55- plussers in de Soos.

Maandag werd er gestart met het sjoelen en het spel met de Wii. De spelmiddag begint om 13.30 uur en eenieder kan gewoon komen en meedoen. Het spreekwoord luidt nog steeds: 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd'.
De rik- en jokerconcoursen beginnen ook weer. Het Joker-concours start op vrijdag 7 september; ook hier kan iedereen kan meedoen. De volgende data zijn: 21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november, 14 december. Het rik-concours start op vrijdag 14 september, zorg dat u erbij bent. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen meteen meedoen. Wel graag om 13.20 uur aanwezig zijn. Volgende data van het rik-concours zijn 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november, 7 en 21 december.
Voor de bridgesport kunnen liefhebbers weer elke woensdag terecht. Graag even bellen van tevoren in verband met de indeling: (0164) 682086.
De biljarters zijn maandag meteen van start gegaan en de regio-competitie is voor hen ook al begonnen.
De koersballers houden hun wekelijkse oefenmiddag op dinsdag, ook daarbij is eenieder van harte welkom. Kom gezellig eens langs, dan kunt u zelf zien of het ook iets voor u is. Het zijn gezellige middagen en bovendien is het een goede lichaamsbeweging.
De bingo's zijn op de derde woensdag van de maand dus op woensdag 19 september is het de eerste keer in het nieuwe seizoen. De activiteitencommissie wenst alle deelnemers veel spelplezier in het nieuwe seizoen.

Noteer ook alvast donderdag 18 oktober, dan vieren we dit jaar de Dag van de Ouderen. Nadere informatie komt later in deze krant. De "Activiteiten Commissie Ouderen Wittenhorst" hoopt dat velen mee zullen doen aan de diverse activiteiten en wenst eenieder veel plezier.
www.ouderenwerkhalsteren.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding