Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Yann v.d. Bosch koos een auto waar  Bassie en Adriaan ook altijd in reden.
Yann v.d. Bosch koos een auto waar Bassie en Adriaan ook altijd in reden. (Foto: Sophia Piesens)

Voor de elfde keer een geslaagd Happynezz evenement

OSSENDRECHT - REGIO - De 31 deelnemers hadden de week van hun leven. Een leuk programma met onder andere een barbecue, eten bij de Drieschaar, marechaussee en de Harmoniezaal.

Een voettocht achter een dweilband, zwemmen, naar de bioscoop en een zelf georganiseerde playbackshow. Om de week af te sluiten werd er voor de tiende keer een oldtimer-rit gereden met een tussenstop bij Breda airport voor een maaltijd. De deelnemers kozen zelf het vervoer. Yann v.d. Bosch koos zijn auto 'omdat Bassie en Adriaan ook altijd in zo'n auto reden', terwijl Sascha Brugman hem 'gewoon mooi vond'. Ze had er heel veel zin in. Mariska Boeykens vond "haar" auto 'echt cool'.

Volgens Piet Duijndam was het weer een geweldige week. Soms te warm, zodat het programma wat moest worden aangepast. Voor hem was het de laatste keer. Na 11 jaar stopt hij, wel houdt hij zich nog gedeeltelijk bezig met het binnen halen van sponsoren. Hij heeft in de loop der jaren zoveel contacten gelegd. Zoals hij vertelde zou het zonde zijn als die verloren gingen.

Meer berichten