Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Paul Lucius: "Op naar de volgende 15 jaar!"

HOOGERHEIDE - "De Zuidwestkrant is een mooie, simpele krant. Een krant die mensen op een toegankelijke manier informeert over wat er speelt in hun dorp, hun vereniging of hun woonomgeving." Voor Paul Lucius (36) is het duidelijk dat de Zuidwestkrant belangrijk is, voor hem als ondernemer, maar ook voor de inwoners van de gemeente Woensdrecht.

"Mensen lezen graag het verhaal achter mensen of evenementen en dat zijn de verhalen die De Zuidwestkrant brengt. In een dagblad lees je dat er een evenement gaat plaatsvinden, in De Zuidwestkrant lees je wie dat evenement organiseren en wat dat evenement voor de mensen betekent, dat is een belangrijk verschil. Voor ons als adverteerder betekent de advertentie achterop De Zuidwestkrant een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid van onze supermarkt, maar de relatie met De Zuidwestkrant draait om meer dan alleen adverteren. Het gaat ook om samen dingen beter maken, en vooral dat 'samen' vinden we bij Jumbo belangrijk."

Ruim aanbod
"Toen wij ons hier ruim twee jaar geleden vestigden kwamen we terecht in een dorp met een ruim aanbod aan winkels, en een breed scala aan evenementen. Wat dat betreft herbergt Hoogerheide nog meer moois dan je van zo'n dorp zou verwachten. Ik vind dat we daar best wat trotser op mogen zijn. Met de ijsbaan en het Beach Event proberen wij bij te dragen aan het mooie van dit dorp. De Zuidwestkrant staat altijd klaar om mee te denken hoe we zaken onder de aandacht kunnen brengen, en geen wens is te gek: als we iets willen wordt het geregeld. We horen vrijwel dagelijks dat mensen blij zijn met De Zuidwestkrant, dus een krant als deze moet blijven bestaan. Wat ons betreft is het tijd voor een welverdiende felicitatie, en gaan we daarna op naar de volgende 15 jaar!"

Meer berichten