Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Arno Kommers: "Bestaande waarde doorvoeren"

HALSTEREN - Dertien jaar terug nam Arno Kommers (46) de woninginrichtingszaak van zijn ouders over. Met die zaak nam hij ook de gewoonte om te adverteren in De Halsterse Krant over.

Leuk lokaal nieuws
"Een bestaande waarde moet je het doorvoeren", vindt hij. Wat Kommers betreft spreekt het vanzelf om in De Halsterse Krant te adverteren. "70% van onze klanten komt uit Halsteren. Dan wil je als bedrijf natuurlijk juist hier zichtbaar zijn!", zegt Arno. Hoeveel effect zijn advertenties hebben vindt hij lastig te bepalen. "Ik denk dat het effect van een advertentie pas meetbaar wordt als je stopt met adverteren. En dan is het al te laat. Het prettige van De Halsterse Krant is dat de tarieven prettig laag zijn, dus blijf ik graag adverteren." Kommers beschouwt zijn relatie met De Halsterse Krant op een zakelijke manier, en bekijkt de krant al even nuchter: "De Halsterse Krant staat voor leuk, lokaal nieuws. Zo simpel is het volgens mij. In de krant vind je onderwerpen en verhalen die je even vluchtig kunt doorlezen omdat je ze interessant vindt. Het is een bijzonder aardige krant." Kommers maakt De Halsterse Krant een compliment met het 15-jarig bestaan. "Dat een krant in deze tijd zoiets voor elkaar krijgt is sterk. Over vijf jaar adverteer ik wat mij betreft nog steeds in deze krant. Je zou het kunnen zien als een vorm van gemakzucht, maar dat is het niet. Ik wil gewoon dat onze klanten aan ons herinnerd worden en dan is een advertentie een goed middel.

Enorm veel effect
Trouwens, als de Halsterse Krant een verhaal over ons bedrijf plaatst merken we wel dat het enorm veel effect heeft. Ik sta er dan van te kijken hoeveel mensen me erop aanspreken. Blijkbaar wordt De Halsterse Krant toch erg goed gelezen."

Meer berichten