Afbeelding

Jenny van Eekelen: Krant geeft aandacht

Algemeen

LEPELSTRAAT - "Wat ben ik blij met De Halsterse & De Zuidwestkrant", vertelt Jenny van Eekelen (60), medewerkster van SKW Lepelstraat. "Onze activiteiten krijgen meer aandacht en hebben uiteindelijk meer opkomst doordat deze worden aangekondigd in De Halsterse & De Zuidwestkrant. Ik ben hier écht heel blij mee."

Uitkomst
Jenny van Eekelen werkt voor SKW Lepelstraat in Buurthuis 't Weike. Als medewerker van SKW Lepelstraat regelt Jenny van Eekelen (60) bijna alles. Van (ouderen)activiteiten tot vergaderingen, Jenny is altijd in de weer. "Voorbeelden van activiteiten die ik organiseer zijn de ouderensoos, de buitenspeeldag, de fietsdriedaagse en samen met de Oranjevereniging organiseren we een bingo en biljarttoernooi tijdens Koningsdag."
De krant is een echte uitkomst voor Jenny: "Wanneer er in de nabije toekomst een activiteit plaatsvindt, lever ik altijd informatie hiervan aan via de website van de krant. Op deze manier komen mijn berichtjes vanzelf bij de redactie van de krant terecht en worden de aankondigingen van activiteiten nagenoeg altijd doorgeplaatst in De Halsterse & De Zuidwestkrant. Hierdoor is de opkomst vele malen hoger dan wanneer het niet in de krant geplaatst zou worden."

Ouderen
"Wij richten ons erg veel op ouderen en dit is precies de doelgroep die deze krant het meest leest. De samenwerking met De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant is voor mij daarom heel erg waardevol." Maar er worden niet alleen aankondigingen geplaatst, vertelt Jenny: "Tijdens sommige activiteiten komt Bep Tielemans weleens een fotootje maken om er een verslagje van te schrijven in de krant. Erg leuk is dat altijd!"