Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Aanwezigheid Sociaal Team op locatie

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Sinds kort werkt WijZijn Bergen op Zoom in Sociale Teams die in de dorpen en wijken van de gemeente Bergen op Zoom actief zijn. Elk team bestaat uit sociaal werkers met ieder hun eigen deskundigheid.

Zo bestaat het Sociale Team van Lepelstraat en Halsteren uit: Huub Schijns, Maatschappelijk werk; Petra Bonestroo, Maatschappelijk werk en cliëntondersteuning; Jessy van Hooydonck, Opbouw- en jongerenwerk; Mariska van Leeuwen, Opbouw- en jongerenwerk; Esther Moors, Ouderenadviseur en adviseur bij Vraagwijzer; Margot Wentink, Adviseur bij Mantelzorg Bergen op Zoom.
Daarnaast, kan op verzoek, nog specifieke deskundigheid vanuit WijZijn ingezet worden. Denk dan aan onder andere welzijnsdiensten, activiteiten & beweegwijzer, vrijwilligersinformatiepunt, voorleesexpress, buurtbemiddeling enzovoorts.

Aanwezigheid in ’t Weike en Wittenhorst
Door de gemeente en betrokken organisaties zijn ’t Weike en de Wittenhorst aangewezen als zogenaamde ankerpunten in de dorpen. Een plek waar inwoners terecht kunnen voor ontmoeting en informatie & advies. Het Sociaal Team wil, om meer zichtbaar te zijn voor inwoners én professionals maar ook om signalen en behoeften in beeld te krijgen, op beide locaties aanwezig zijn.

Vanaf maandag 20 augustus zal er elke derde maandag van de maand iemand van het Sociaal Team aanwezig zijn tussen 13.00-15.00 uur. Mocht u vragen hebben of juist iets willen delen met het Sociaal Team, kom dan zeker langs! (We starten dus na de zomervakantie/zomersluiting van ’t Weike, maar zijn al wel via de mail bereikbaar)

In de Wittenhorst is al elke dinsdagmiddag een spreekuur van Vraagwijzer van 14.00-16.00 uur. De vraagwijzeradviseur kan eventuele vragen of opmerkingen voor het Sociaal Team doorgeven. Elke woensdagochtend zijn de opbouw- en jongerenwerkers aanwezig in de Wittenhorst. Tijdens de zomersluiting van de Wittenhorst zijn we via de mail bereikbaar.

Wilt u contact met het Sociaal Team Lepelstraat en Halsteren? Mail dan naar: sociaalteam1@wijzijntraversegroep.nl of bel het hoofdnummer van WijZijn: (0164) 237056.