Afbeelding

Oók kampioen bij rksv Halsteren

Algemeen

Zondag 1

Laten we het seizoen van Zondag 1 positief afsluiten! Bij aanvang van het seizoen won Zondag 1 de Markiezen Cup 2017. Vanaf 11 augustus a.s. zal Zondag 1 die titel met nieuw elan gaan verdedigen.

Zondag 3

De gladiatoren van de Zondag 3 – onder de bezielende leiding van de lanista Noël Jansen - waren dit seizoen onoverwinnelijk. Met 60 punten uit 22 duels en een doelsaldo van +70 was de geroutineerde ploeg de beste in zijn poule, de concurrentie ver achter zich latend.

Veteranen 2

Je bent nooit te oud om kampioen te worden! Dat dachten de mannen van het tweede veteranenteam ook en zij presteerden dit seizoen uitstekend op de donderdagavond. De kampioenswedstrijd tegen Vrederust zullen de heren niet licht vergeten. Het hele sportpark moest vanwege invallende duisternis en voortijdig dovende lampen voor de 1-0 overwinning worden benut.

Een eervolle vermelding

De JO13-4 verdient een eervolle vermelding. Lange tijd was die ploeg in de race voor het kampioenschap, maar wist dat doel net niet te behalen. Als enige team van RKSV Halsteren wist de JO13-4 de finale van de districtsbekercompetitie te bereiken. Op 2 juni werd de finale gespeeld in Etten-Leur. En ondanks het 3-2 verlies tegen Hansweertse Boys, mag het team trots zijn op het bereikte resultaat dit seizoen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding