Afbeelding

RKSV HALSTEREN FELICITEERT DE KAMPIOENEN 2017-2018

Algemeen

HALSTEREN - Het was een lang seizoen. Een seizoen waarin veel teams lange tijd mee hebben gespeeld om de prijzen en waarin soms ook gevochten moest worden tegen degradatie. Het gouden randje om het geel-zwarte gevoel plaatsen we nadat het laatste fluitsignaal van het seizoen heeft geklonken. We maken de balans op. En we zien dat er weer veel te vieren viel. We laten u graag meegenieten. Dit zijn de kampioenen van seizoen 2017-2018!

En hoewel rangen en standen niet worden bijgehouden in de nieuwe opzet van de KNVB voor de JO8- en JO9-teams, is een ongeslagen status ook genoeg reden voor een feestje natuurlijk.

JO8-1

De ongeslagen status van de JO8-1 is iets om best trots op te zijn. zeker omdat er toch erg veel wedstrijden waren waar het erg spannend was, waar we vaak ook achter kwamen, maar dan toch nog een overwinning ervan wisten te maken. Goed gedaan, hoor!

JO8-2

Ook bij de JO8-2 konden de duimen omhoog! Een prachtig seizoen met mooie overwinningen zorgden voor een grote glimlach op de gezichten van de JO8-2 selectie!

JO9-1

De talentvolle JO9-1 reeg eveneens de overwinningen aaneen en maakte er zodoende ook een fantastisch seizoen van. Ga zo door, mannen!

MO15-1

De meiden pakten de titel in de voorjaarscompetitie eigenlijk al in de voorlaatste wedstrijd tegen naaste concurrent SC Welberg, dat ook nog ongeslagen was. Die ploeg werd met 3-0 verslagen. Het kampioensduel tegen Bruse Boys werd een paar dagen later overtuigend met 13-0 gewonnen. Klasse, meiden!

JO15-5

Het lijkt al weer lang geleden, maar op 9 december behaalde de JO15-5 ongeslagen het najaarskampioenschap door een 10-1 overwinning op MZC'11. Een knappe prestatie!

JO19-1

Het vriendenteam was lange tijd met Walcheren en Kapelle in een strijd om de koppositie verwikkeld. Die strijd werd door Halsteren op de slotdag gewonnen door Arnemuiden met 8-1 te verslaan. De JO19-1 van volgend seizoen mag dit mooie resultaat dan in de Hoofdklasse een mooi vervolg gaan geven!

Zaterdag 1

Met grote overmacht behaalde Zaterdag 1 het kampioenschap in de vierde klasse B. Door een zeer effectieve voorhoede (166 treffers!) was geen tegenstander opgewassen tegen het scoregeweld van Halsteren. De ploeg is dan ook uitgeroepen tot het meest productieve standaardteam van Nederland van dit seizoen!

Zaterdag 4

Met een mooie 5-0 overwinning op SPS in Poortvliet op zak vertrokken spelers en supporters van Zaterdag 4 met de speciaal geregelde bus naar Halsteren om daar een mooi kampioensfeestje te vieren. Met 20 overwinningen en slechts één verliespartij en één gelijkspel was het duidelijk dat Zaterdag 4 dit seizoen de sterkste was!

Zondag 1

Laten we het seizoen van Zondag 1 positief afsluiten! Bij aanvang van het seizoen won Zondag 1 de Markiezen Cup 2017. Vanaf 11 augustus a.s. zal Zondag 1 die titel met nieuw elan gaan verdedigen.

Zondag 3

De gladiatoren van de Zondag 3 – onder de bezielende leiding van de lanista Noël Jansen - waren dit seizoen onoverwinnelijk. Met 60 punten uit 22 duels en een doelsaldo van +70 was de geroutineerde ploeg de beste in zijn poule, de concurrentie ver achter zich latend.

Veteranen 2

Je bent nooit te oud om kampioen te worden! Dat dachten de mannen van het tweede veteranenteam ook en zij presteerden dit seizoen uitstekend op de donderdagavond. De kampioenswedstrijd tegen Vrederust zullen de heren niet licht vergeten. Het hele sportpark moest vanwege invallende duisternis en voortijdig dovende lampen voor de 1-0 overwinning worden benut.

Eervolle vermelding

De JO13-4 verdient een eervolle vermelding. Lange tijd was die ploeg in de race voor het kampioenschap, maar wist dat doel net niet te behalen. Als enige team van RKSV Halsteren wist de JO13-4 de finale van de districtsbekercompetitie te bereiken. Op 2 juni werd de finale gespeeld in Etten-Leur. En ondanks het 3-2 verlies tegen Hansweertse Boys, mag het team trots zijn op het bereikte resultaat dit seizoen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding