Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Zomerfeesten met snuffel- en zomermarkt

Algemeen

LEPELSTRAAT - Stichting Karnaval Lepelstraat organiseert voor zaterdag 7 en zondag 8 juli weer de jaarlijkse Zomerfeesten, traditiegetrouw op locatie tomatenkwekerij Hoogerbrugge aan de Zoekweg in Lepelstraat. Dit evenement vindt sinds enkele jaren begin juli plaats en ook dit jaar is dit in het eerste volle weekend van juli.

Deze keer is er gekozen voor een andere opzet van de Zomerfeesten. Zo zal er op de zondag geen spelmiddag zijn maar in plaats daarvan een gehele dag een grote zomermarkt/snuffelmarkt. Op de zaterdagavond zal de Coverband Box 39 de Zomerfeesten 2018 openen en voor de muzikale noten zorgen in de feesttent. Box 39 is een vrij jonge band uit Bergen op Zoom. Het repertoire bestaat uit zowel Engelstalige als ook Nederlandstalige muziek, van melodieuze ballads tot rocknummers. De feesttent is open vanaf 20.30 uur.

Op de zondag zal er een grote Zomermarkt en snuffelmarkt plaatsvinden. Van 10.00 tot 17.00 uur is eenieder van harte welkom om gezellig te snuffelen in alle kraampjes die deze zomermarkt/snuffelmarkt te bieden heeft. In de feesttent zal vanaf 13.00 tot 18.00 uur volkszanger Corné van Meer zijn muzikale noten ten gehore brengen en voor een waar zomers feest zorgen. Deelname/opgave voor deze Zomermarkt/Snuffelmarkt via e-mail: corneijs@hotmail.com, telefoon: 06-17734162. Toegang is gratis.